Peygamber Sevgisi PDF Yazdır E-posta
Sunday, 12 January 2014

CAMİLER PEYGAMBER SEVGİSİYLE DOLDU TAŞTI

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)’in doğum günü olan Mevlit Kandili, 12 Ocak Pazar akşamı ilçemiz Merkez Camiinde düzenlenen program ile kutlandı.

Kadın-Erkek yoğun katılımın olduğu program Yatsı Namazının kılınmasıyla başladı. Yatsı namazını kıldıran İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, namazdan sonra yaptığı va’zında; Peygamber Efendimizin hayatından kesitler aktardı. Onun rahmet peygamberi olmasının günümüze yansıtılması gerektiğini belirterek, O’na layık ümmet olabilmek için, birbirimizi sevmemiz, güzel ilişkiler kurmamız gerektiğini anlattı.

İlçe Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu’nun da iştirak ettiği programda, İlçemiz Din Görevlilerinden Merkez Camii İmam-Hatibi Osman Demirci, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Mızrak Camii İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray, Meydan Camii İmam-Hatibi Bünyamin Akçay’dan oluşan grup Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve İlahiler okudular. Programın sonunda ilçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duaya hep birlikte iştirak edildi.

Cemaatin birbirlerini kutlamalarının ardından çıkışta programa katılanlara hayırseverlerin hazırladığı etli pilav ikram edildi.

Son Güncelleme ( Monday, 13 January 2014 )