Camilerde Bakım ve Onarım PDF Yazdır E-posta
Friday, 10 January 2014

FATİH VE HASTANE CAMİLERİNDE BAKIM VE ONARIM

İlçe Müftülüğümüzce, Alanya-Antalya yolu üzerindeki tek camimiz olan Fatih Camiinde ve İlçe Müftülüğümüzün bünyesinde bulunan Hastane Camiinde onarım, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları başlatıldı.

Her iki camimizin de konumları itibarıyla önem arz etmesi ve bakıma ihtiyaç duyması itibarıyla, giriş kısımlarından, çevre düzenlemelerine, kapı pencerelerinden, boya badanalarına, abdest alma mekânlarından, tefrişat ve tezyinatlarına kadar bir dizi onarım gerçekleştirilmektedir.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi ve: Bu yapılanlar tamamen halkımızın katkı ve desteğiyle yapılmaktadır. Hizmetlerimize destek veren âl-i cenap vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Destek, yardım ve dualarının devamını bekliyoruz dedi.