Miniklere Ziyaret PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 31 December 2013

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN ETÜT MERKEZİNİN MİNİKLERİNE ZİYARET

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş 31 Aralık Salı günü Başarı Etüt Merkezi öğrencileri ile bira araya geldi. Onlara Diyanet İşleri Başkanlığının bu yıl ilk olarak hazırlayıp çocukların istifadesine sunduğu, Diyanet Çocuk Takvimlerinden hediye etti.

İlçe Müftümüz, Etüt merkezindeki çocuklarla, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla hasbıhal etti. Çocuklarla yaptığı kısa söyleşide, onlara; koskoca bir yılı tamamlayıp yeni bir yıla gireceğimiz şu anlarda, geçmişin hesabını iyi yapıp geleceğimizi de ona göre planlamak lazımdır dedi. Yeni yılın bize bereketler, iyilik ve güzellikler getirmesi için, her yeni bir işe başladığımızda yaptığımız gibi, besmeleyle, Allah'a karşı sorumluluklarımız olduğu bilinciyle yeni yıla girmek, yeni yılda geçmişteki eksiklerimizi telafi etmek, daha başarılı, bir önceki yıldan daha ileri konumlarda olmak için gayret sarf etmek gerekir dedi.

Çocukların ilginç sorularını da cevaplayan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş; onlara Diyanet işleri Başkanlığının bu yıl ilk defa hazırladığı Diyanet Çocuk Takvimlerinden hediye etti.