Huzurlu Aile PDF Yazdır E-posta
Sunday, 29 December 2013

KARDEŞ KUR’AN KURSLARINDAN HUZURLU AİLE PROGRAMI

İlçemiz Kur’an Kursları arasında kurulan kardeşlik köprüleri, çok verimli programlara dönüşüyor.

İlçemiz Kardeş Kur'an Kursları'ndan  Belkıs, Çandır, Yukarıkocayatak ve Kayaburnu Kur'an Kursları öğretici ve öğrencileri Kayaburnu Celiller Kur'an Kursu'nda bir araya geldiler. Program Yukarıkocayatak Kur'an Kursu Öğreticisi Aliye Bözcek'in okuduğu aşr-ı şerif ile başladı. Belkıs Kur'an Kursu öğreticisi Züleyha Hasırcı'nın  Ailede Huzur ve Mutluluğun İlkeleri konulu sohbeti ile devam etti. İlahilerle renklenen program Çandır Kur'an Kursu öğreticisi Ayşe Yanık'ın yaptığı dua ile sona erdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da yaptığı açıklamada; Kardeş Kur’an Kurslarımız meyvelerini vermeye başladı. Görevlilerimiz arasındaki kardeşlik temelli işbirliği, öğrencilerimiz arasında dostluğa dönüşüyor ve inşallah bu durum tüm toplumun kardeşliğine de kapı aralayacaktır dedi.

Son Güncelleme ( Monday, 30 December 2013 )