Kadın Cami Buluşması PDF Yazdır E-posta
Sunday, 29 December 2013

İLÇEMİZDE HANIMLAR CAMİLERDE BULUŞUYOR

İlçemiz camilerinde hanımlara yönelik sohbet toplantıları düzenleniyor. Antalya Müftülüğü Vaizeleri ve İlçemiz Kur'an Kursu Öğreticileri tarafından camilerde hanım buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Antalya Müftülüğü Vaizesi Hatice Ökge tarafından Çandır Merkez Camiinde hanımlara yönelik sohbet programı gerçekleştirildi. Çandır Kur'an Kursu Öğreticisi Ayşe Yanık tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ile başlayan program sohbet ve dualarla tamamlandı.

Selimiye Kur'an Kursu Öğreticisi Meral Almaz ve Uhut Kur'an Kursu Öğreticisi Elif Karanfil tarafından Yeni Camide, Selimiye Kur'an Kursu Öğreticisi Meral Almaz ve Yeşilbahçe Kur'an Kursu Öğreticisi Ufuk Uslu tarafından Selimiye Camiinde, Süleymanağa Kur'an Kursu Öğreticisi Hülya Bulut ve Şatırlı Kur'an Kursu Öğreticisi Teslime Akkaya tarafından Süleymanağa Camiinde, Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Hafisa Demirbaş tarafından Tuzcuoğlu Camiinde, Yukarıkocayatak  Kur'an Kursu Öğreticisi Aliye Bözcek ve Kayaburnu Kur'an Kursu Öğreticisi Ayşe Köse Avcı tarafından Yukarıkocayatak Merkez Camiinde hanımlara yönelik programlar yapıldı.

Bu günden sonra da, Tekke Köyü, Tekke Köyü Zeybekler Mahallesi, Kayaburnu Celiller Mahallesi, Karadayı Merkez, Gedik, Alacami Köyü, Nebiler Köyü, Belek Merkez, Dikmen, Boğazkent Ahmediye, Çandır Fatih, Kadriye Merkez Camilerinde hanımlara yönelik olarak, Ocak ayı sonuna kadar sürecek olan programlar yapılacaktır.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, gerek İl Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen Vaizeler, gerekse İlçemizde görevli Bayan Kur'an Kursu Öğreticileri vasıtasıyla tüm mahalle ve köylerimizdeki camilerde hanım cemaatimize ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Ocak ayı sonuna kadar sürecek bu programlar, periyodik olarak devam edecektir açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme ( Sunday, 29 December 2013 )