Hanımlara Yönelik Program PDF Yazdır E-posta
Sunday, 08 December 2013

KARDEŞ KURAN KURSLARINDAN HANIMLARA YÖNELİK PROGRAM

İlçemizde Kardeş Kur’an Kursları olan Çandır, Kayaburnu ve Belkıs Kur’an Kursları öğrenci ve öğreticilerinin biraraya gelerek düzenledikleri bayanlara yönelik program Eskiyörük’de gerçekleştirildi.

Çandır Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Yanık’ın okuduğu aşr-ı şerif ile başlayan programda Kayaburnu Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Köse Avcı, İlmin Önemini anlattı. Belkıs Kur’an Kursu Öğreticisi Züleyha Hasırcı ise, 2. dönemde Kursa başlayıp Kur’an’ı öğrenen öğrencilerine taç taktı. Belkıs Kur’an Kursu Öğrencilerinin ilahileriyle renklenen program, Çandır Kur’an Kursu Öğrencilerinin yaptığı hatim duasıyla sona erdi.

Programın sonunda duygusal anlar yaşandı. Programa katılan hanımlardan bu tür programların tekrarına yönelik istekler ve teşekkür mesajları, İlçe Müftülüğüne iletildi. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da, bu programların tüm mahalle ve köylerimize taşınacağını, Kur’an Kursu Öğreticilerimizden oluşturulan irşat ekipleriyle tüm hanımlara ulaşılacağını beyan etti.