Karayı Beldesinde Aşure PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 03 December 2013

SON AŞURE PROGRAMI KARADAYI BELDESİNDE YAPILDI

İlçe Müftülüğümüzce, Muharrem ayının son günlerinde, Cumalı Kur’an Kursu ve Dikmen Camii ile Kur’an Kursunun müştereken gerçekleştirdikleri aşure programlarından sonra, Karadayı Merkez Cami ve Kur’an Kursunun birlikte organize ettiği aşure programı düzenledi.

Programa, İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Özel İdare Müdürü Ahmet Tat, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Karaduman, Siyasi parti temsilcileri, Okul müdür ve öğretmenleri, Din Görevlileri, cami cemaati, Kur’an Kursu öğrencileri ve hanım kardeşlerimiz katıldılar. Programın başında, Karadayı Beldesi Yeni Cami İmam-Hatibi Hasan Camgöz Kur’an-ı Kerim okudu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir  Karakuş’un yaptığı duanın ardından misafirlere Aşure ikram edildi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 03 December 2013 )