Eğitenlerin Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Thursday, 28 November 2013

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE EĞİTENLERİN EĞİTİMİ SEMİNERLERİ BAŞLADI

“Eğitenlerin Eğitimi Projesi” çerçevesinde İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği “Mesuliyet, Mensubiyet ve Meşguliyet Bağlamında Din Görevlileri” konulu program 28 Kasım Perşembe akşamı Selimiye Camii okuma salonunda yapıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Antalya Eğitim Merkezi emekli öğretim görevlisi Dr. Mustafa Özcan katıldı. Programa Din Görevlileri de yoğun bir ilgi gösterdiler.

Açış konuşmalarında İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, katılımlarından dolayı konuşmacı hocamıza ve iştiraklerinden dolayı Din Görevlilerine teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Antalya Eğitim Merkezi emekli öğretim görevlisi Dr. Mustafa Özcan sohbet ortamında din görevlilerinin düstur edinmesi gereken üç kavram olan mesuliyet, mensubiyet ve meşguliyet kavramları üzerinde durdu. Meşguliyet kavramıyla ilgili olarak da, din görevlilerinin kulağına küpe olacak üç düsturdan;  gün boyu din görevliliği, aile boyu din görevliliği ve ömür boyu din görevliliği yapmanın öneminden bahsetti.. Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşinin ardından, soru cevap bölümüyle program sona erdi.

Son Güncelleme ( Thursday, 28 November 2013 )