Aşure Programları PDF Yazdır E-posta
Friday, 22 November 2013

CAMİ VE KUR’AN KURSLARIMIZDA AŞURE PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

İlçe Müftülüğümüz organizesinde Cami ve Kur’an Kurslarımızda aşure programları yoğun katılımlarla devam ediyor.

Karıncalı Camimizde başlayan aşure programları, Gedik Camii ve Kur’an Kursunda, Uhut Camiinde, Süleymanağa Kur’an Kursunda, Şatırlı Kur’an Kursunda, Dikmen Kur’an Kursunun da iştirakiyle Kadriye Kur’an Kursunda, Abdurrahmanlar Camii ve Kur’an Kursunda büyük katılımlar, sohbetler ve dualarla icra edildi.

22 Kasım Cuma günü ise, Cuma namazı öncesi Merkez Camiinde İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un duası, Cuma namazı sonrası ise Alaattin Ku’ran Kursu ve Camiinde yine İlçe Müftümüzün va’z ve dualarıyla aşure programları gerçekleştirildi.

Programlara İlçe Müftümüz Dr Abdulkadir Karakuş’un ev sahipliğinde İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Esnaf Odaları Başkan ve üyeleri, Kur’an Kursu Öğrencileri ile Din Görevlileri ve cemaatimiz katıldı.

Yapılan aşure günü etkinliklerinde Kerbela şehitlerine dualar edildi ve Kerbela acısını bal eyleme gayesine matuf, dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.

Son Güncelleme ( Friday, 22 November 2013 )