Suriyeli Ailelere Yardım PDF Yazdır E-posta
Thursday, 07 November 2013

DİN GÖREVLİLERİNDEN SURİYELİ AİLELERE YARDIM

İlçemiz Abdurrahmanlar Beldesine yerleşmiş olan ve zorluklar içerisinde hayatlarını devam ettiren Suriyeli ailelere, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş nezaretinde, Abdurrahmanlar Kur'an Kursu Öğreticisi ile merkez ve çevrede görev yapan Din Görevlileri yardım eli uzattı.

7 Kasım Perşembe günü, Din Görevlileri, Abdurrahmanlar'da zor şartlarda hayatlarını devam ettiren altı ailenin ihtiyaçlarını tespit ederek onlara, gıda ve ihtiyaç malzemeleri, ayakkabı ve ev eşyaları temin ettiler.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un da iştirakiyle, kaldıkları barakalarda onları ziyaret ederek, temin ettikleri eşyaları ve ihtiyaç malzemelerini ailelere teslim ettiler. Gördükleri muameleden son derece mutlu görünen aileler, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bir ihtiyaçları olduğunda, ihtiyaçlarını karşılamada ellerinden geleni yapacaklarına dair onlara söz veren Din Görevlileri de, yaptıkları işin kendilerine çok büyük bir haz verdiğini ifade ederek, "bize misafir olan bu insanlara yardım etmek onurlu bir görevdir" dediler.