Hatimle Sabah Namazı PDF Yazdır E-posta
Friday, 01 November 2013

MIZRAK CAMİİNDE HATİMLE SABAH NAMAZI

1 Kasım Cuma günü ilçemiz Mızrak Camiinde, sabah namazlarında Cami İmam-Hatibi Hafız Mevlüt Yaşar tarafından okunan hatim-i şerifin duası yapıldı.

Seher vaktinde, yoğun bir katılımla kılınan sabah namazının ardından semaya açılan eller, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un yaptığı duaya eşlik etti.

Hatim Programına İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Beşir Acar, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Etli, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Karaduman, Sivil Toplum Örgütlerinden temsilciler ve vatandaşlar katıldı.

Namaz çıkışında tüm katılanlara hayırseverlerin hazırladığı çorba ve çaydan oluşan kahvaltı ikram edildi.