Kan Bağışı PDF Yazdır E-posta
Saturday, 05 October 2013

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA KAN BAĞIŞI

İlçe Müftülüğümüz, Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile 4 Ekim Cuma günü kan bağışı kampanyası düzenledi.

Serik Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen kampanyaya ilk kanı, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bağışladı. Kampanyaya Müftülük Personeli, Din Görevlileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş: "Kan Allah'ın bize lutfettiği en önemli değerlerden bir tanesidir. Kan vermek, verenlere sağlıktır, alanlara şifadır" dedi.

Cuma namazından sonra büyük bir katılımın sergilendiği kampanya sonucunda, kan bağışı çok başarılı ve bereketli geçti.

Kızılay yetkilileri, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’a ve Din Görevlilerine kan bağışı kampanyasına verdikleri destek ve gösterdikleri ilgilerinden ötürü teşekkür etti.