Özel Eğitim Sınıfını Ziyaret PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 25 September 2013

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve beraberindeki Kur'an Kursu Öğreticileri yeni eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle Tekeli İlkokulu Özel Eğitim Sınıfındaki öğrencileri ziyaret etti.

25 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarete İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülüğümüz Aile İrşat Bürosu üyeleri Selimiye Kur'an Kursu Öğreticisi Meral Almaz, Burmahancı Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Karataş, Gedik Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Karataş ve Tekeli İlkokulu Müdürü İkram Ekiz nezaretinde Özel Eğitim sınıfındaki öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş öğrencilere, yeni ders yılında başarılar diledi ve onları Müftülükte de misafir etmek istediğini belirterek, Müftülüğe davet etti.

İlçe Müftümüz öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etti. Kur'an Kursu öğreticilerinin hazırladığı pasta, süt ve meyve suyu sınıftaki öğrenci, misafir ve velilere ikram edildi.

Öğrenciler de, kendilerinin hazırladıkları çiçek buketlerini İlçe Müftümüze ve Mili Eğitim Şube Müdürüne vererek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.