Kur'an Kursları Açıldı PDF Yazdır E-posta
Monday, 23 September 2013

KUR’AN KURSLARINDA EĞİTİM BAŞLADI

İlçemizde Kur'an Kursları Eğitim ve Öğretime Merkez Kur'an Kursunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un verdiği dersle başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde eğitim veren Kur’an Kurslarında dersler 23 Eylül Pazartesi günü başladı. Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma, itikat, ibadet ve ahlak konularında temel bilgilerin ve peygamberimizin hayatının öğretildiği Kur’an Kurslarında eğitim, dört dönem halinde yapılacaktır.

Geçen yıl eğitim  hizmeti veren 22 adet Kur'an Kursumuza ilaveten 6 adet kursumuzun daha açıldığı ilçemizde, 28 adet Kur'an Kursunda 29 adet derslikte Kur'an Eğitimi verilecektir.

Kur'an Kurslarımızın açıldığı ilk günde Merkez Kur'an Kursunda açılış programı yapılarak, öğrencilere hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirilmiş, ilk ders İlçe Müftümüz Abdulkadir Karakuş tarafından verilmiş ve öğrencilere ders kitapları da İlçe Müftümüz tarafından dağıtılmıştır.

Son Güncelleme ( Tuesday, 24 September 2013 )