Voleybol Turnuvası PDF Yazdır E-posta
Friday, 23 August 2013

VOLEYBOLDA YEŞİLBAHÇE CAMİİ YAZ KURAN KURSU İKİNCİ OLDU

Antalya Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları spor turnuvaları kapsamında kızlar voleybol da ilçemizi temsilen katılan Yeşilbahçe Camii Yaz Kuran Kursu ikinci oldu.

Maçlar 21 Ağustos Çarşamba günü Döşemealtı İlçe Spor Müdürlüğü tesislerinde yapıldı. Karşılaşmaları Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül,  İl müftü Vekili Mevlüt Topçu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu izledi.

Yeşilbahçe Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karanfil’in koçluğunda Yeşilbahçe Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri; Müge Kuzu, Merve Özcan, Fatma Gür, Zehra Seyyar, Dilara Erdal ve Fatma Kara ilçemizi temsil etti.

Voleybol turnuvası sonunda sıralama şu şekilde oldu:

1.Kepez Müftülüğü
2.Serik Müftülüğü
3.Muratpaşa Müftülüğü.

Antalya Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları spor turnuvaları sonunda bütün dallarda ödül töreni 22 Ağustos Perşembe günü Zeytinköy İl Spor Müdürlüğü tesislerinde yapıldı.