Futbol Turnuvası PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 21 August 2013

YAZ KUR’AN KURSLARI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Antalya ili genelinde, tüm ilçelerden seçilerek gelen Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında yapılan futbol turnuvası birinci tur maçında, İlçemiz Belkıs Mahalle Cami Yaz Kur’an Kursu futbol takımı, Kemer İlçesi Huzur Cami Yaz Kur’an Kursunu 6-0 yenerek bir üst tura çıktı.

İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen futbol turnuvası 20 Ağustos Salı günü Zeytinköy İl Spor Müdürlüğü sahasında başladı.

Belkıs Mahalle Cami İmam-Hatibi Abdullah Kanatsız yönetimindeki, İlçemiz Belkıs Mahalle Camii Yaz Kur’an Kursu futbol takımında, Berat Hoda, Sefa Güzel, Hasan Akıl, İsmail Gök, Emre Ulaş Hoda , Hüseyin Aslan, Mustafas Akıl, Mehmet Gök ve Kanuni Sultan Süleyman Mert yer aldı. Gollerin dördünü Mustafa Akıl, İkisini de Kanuni Sultan Süleyman Mert attı.

İlçemizi temsil eden Belkıs mahalle Camii Yaz Kur’an Kursu futbol takımı ikinci turda Aksu İlçe Müftülüğünü temsil edecek olan takımla eşleşti.

Son Güncelleme ( Wednesday, 21 August 2013 )