Bayramlaşma PDF Yazdır E-posta
Friday, 09 August 2013

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE BAYRAMLAŞMA

İlçe Müftülüğümüzde bayramlaşma 8 Ağustos Perşembe günü saat 9.00-10.00 arası Müftülüğümüz toplantı salonunda yapıldı.

Bayramlaşmaya İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Serik Devlet Hastanesi Baştabibi Uz. Dr. Yusuf Kara, Polis Müdürü Ramazan Etli, Diş Hekimi İzzet Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları mensupları, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bayramlar sevinç ve neşe günleridir. Bu mutlu günde aramızda olmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bayramda yaşadığımız birlik, beraberlik ve kardeşlik havasının bundan sonra da devam etmesini, Müslümanlar üzerinde var olan keder ve sıkıntıların son bulmasını diliyor ve mübarek Ramazan Bayramınızı candan kutluyorum.”

Sıcak bir ortamda yapılan bayramlaşma programına gelenlere çikolata ve çay ikram edildi.

Son Güncelleme ( Friday, 09 August 2013 )