Futbol Heyecanı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 07 August 2013

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDE FUTBOL HEYECANI

İlçemizde, Yaz Kuran Kursları arası yapılan futbol turnuvasının final maçı 6 Ağustos Pazartesi günü Saat 18.00 de halı sahada yapıldı.

Hakemliğini Kır Cami İmam-Hatibi Bülent Şen'in yaptığı maçta, Dikmen Camii İmam-Hatibi Bekir Ay ve Belek Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım da gözetmenlik yaptılar.

Final maçına Yeşilbahçe Cami Yaz Kuran Kursu ve Belkıs Mahalle Cami Yaz Kuran Kursu katıldı. Çekişmeli geçen maçta 2-0 öne gecen Yeşilbahçe Cami Kuran Kursu, Belkıs Mahalle Cami Kur'an Kursu futbol takımının arka arkaya attığı gollerine engel olamayınca maç 6-3 Belkıs Mahalle Cami Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın sonunda Belkıs Mahalle Cami Yaz Kuran Kursu öğrencileri, İl Müftülüğü Yaz Kuran Kursları futbol turnuvasına katılmaya hak kazandılar.

Maç öncesi İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş çocuklarla sohbet ederek; futbolun tanışmaya, kaynaşmaya, yeni arkadaşlıklar kurmaya vesile olması gerektiğini; yenen takımın yanında mutlaka yenilenin de olacağını, yenmek kadar önemli olan başka bir şeyin de centilmence mücadele etmek olduğunu anlattı ve öğrencilere başarı diledi.