Bilgi Yarışması PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 07 August 2013

YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KIYASIYA YARIŞTI

İlçemizde Yaz Kuran Kursları aktiviteleri kapsamında, ilkokullar ve ortaokullar kategorilerinde 6 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00 de Müftülüğümüz toplantı salonunda Bilgi Yarışması yapıldı.

Jüri başkanlığını İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un yaptığı yarışmada Müftülük Şefi Hüseyin Yılmaz, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek ve Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray da jüri üyeliği görevini ifa ettiler.

İlkokullar kategorisinde yapılan yarışmada Yeşilbahçe Cami Yaz Kur'an Kursu birinci, Meydan Cami Yaz Kur'an Kursu ikinci oldu. Ortaokullar kategorisinde ise dereceye girenler  yedek sorularla belirlendi ve buna göre; Yeşilbahçe Cami Yaz Kur'an Kursu birinci, Hastane Cami Yaz Kur'an Kursu İkinci, Deniztepesi Cami Yaz Kur'an Kursu da üçüncü oldu.

Böylece hem ilkokul kategorisinde hem de ortaokul kategorisinde Yeşilbahçe Yaz Kur'an Kursu öğrencileri, Antalya'da yapılacak olan yarışmalarda ilçemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Dereceye giren öğrenciler hocalarının ellerinden değişik hediyeler aldılar ve hatıra fotoğrafı çekindiler. Yarışmanın sonunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı konuşmada; yarışmaya katılma cesaretinden dolayı tüm öğrencilere ve yarışmaya gösterdikleri ilgiden dolayı da Kurs Öğreticilerine teşekkür etti.