Kadınlarımız Kadir Gecesini PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 07 August 2013

İLÇEMİZDE KADINLARIMIZ KADİR GECESİNİ COŞKUYLA KUTLADI

Kur'an'da bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, tüm camilerimizle beraber Kur'an Kurslarımızda da birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı.

3 Ağustos Cumartesi günü öğleden önce, Cumalı Kur'an Kursu Öğreticisi Fadime Tunç ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı Kadir Gecesi Özel Programı, aynı günün akşamı, Deniztepesi Kur'an Kursunda tekrarlandı.

Kur'an-ı Kerim okunarak başlanan programda, ilahiler, piyesler ve sohbetlerle farklı bir Kadir Gecesi kutlaması yapıldı. Yapılan sohbetlerle gönüller coştu.

Programa hanımların yoğun katılımları sonucu, kursun içi, koridorları ve bahçesi hıncahınç doldu. Program gece geç saatlere kadar devam etti. Programda Cumalı Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Son Güncelleme ( Wednesday, 07 August 2013 )