Zırlankaya Camiinde İrşat PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 30 July 2013

ZIRLANKAYA CAMİİ KADINLARLA ŞENLENDİ

İlçe Müftülüğümüz, Ramazan ayı münasebetiyle kadınlara yönelik va'z ve irşat faaliyetlerini sürdürüyor.

İlçemiz Zırlankaya Camiinde, kadınlara yönelik olarak va'z ve irşat programı düzenlendi. Yoğun bir katılımın olduğu ve hanım kardeşlerimizin çok memnun kaldıklarını ifade ettikleri programa konuşmacı olarak, Gedik Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Yılmaz ve Süleymanağa Kur'an Kursu Öğreticisi Hülya Bulut iştirak ettiler.

Mü'minlerin Özellikleri ve Yardımlaşma konusunun işlendiği program Kur'an-ı Kerim'den ayetler okunarak başladı. Hoca hanımların sohbetini büyük bir dikkatle dinleyen cemaatimiz sordukları sorularıyla da programa ilgi ve alakalarını ortaya koydular.

Dualarla tamamlanan programın sonunda kadınlar, bu tür programların sıklıkla yapılması taleplerini ilettiler.