Yıldırım Beyazıtta İftar PDF Yazdır E-posta
Saturday, 27 July 2013

SERİKLİLER İFTARINI YILDIRIM BEYAZIT CAMİİNDE  AÇTI

İlçemizde Mahalle Kaynaşması İftarları devam ediyor. 27 Temmuz Cumartesi akşamı, Yıldırım Beyazıt Camii, tüm mahalle halkını bahçesinde topladı.

İftar anının sevincinin ve Ramazan ayının bereketinin doyasıya yaşandığı iftar programına, İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, yaz kurslarına devam eden öğrenciler ve velileriyle, Din Görevlileri, kadın-erkek, zengin-fakir, genç-ihtiyar birçok mahalle halkı katıldı.

İftar öncesi Din Görevlilerinin okuduğu ilahi ve  Aşr-ı Şeriflerin ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bir konuşma ve akabinde dua yaptı.

Memnuniyetlerini, programa yoğun bir şekilde iştirak ederek gösteren mahalle halkı, cami bahçesinde oluşturulan iftar atmosferinden çok etkilendiklerini ifade ettiler.

İlçe Müftülüğümüzün organize etiği, mahalle sakinlerince hazırlanan ve ikram edilen iftar yemeğinin yenmesinin ve hep beraber akşam namazı kılınmasının ardından, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş'un va'zından sonra hep birlikte yatsı ve teravih namazı kılındı.

Son Güncelleme ( Sunday, 28 July 2013 )