İftar Coşkusu PDF Yazdır E-posta
Friday, 19 July 2013

MERKEZ CAMİİNDE İFTAR COŞKUSU

İlçemizde, mahalle halkını camilerde iftarda buluşturan “Mahalle Kaynaşmaları İftarları” devam ediyor. Gedik Camii, Uhut Camii, Kürüş Camii, Boğazkent Ahmediye Camii ve Yıldırım Beyazıt Camiinde mahalle halkının camilerde iftarda buluşmalarından sonra Merkez Cami cemaati, 18 Temmuz 2013 Perşembe akşamı Merkez Cami terasında biraraya geldi.

Programa İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, İmam-Hatip Lisesi Müdürü Yunus Yiğiterol, Vergi Dairesi Müdürü Fahri Gün, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, mahalle muhtarları, basın mensupları ve kadın-erkek, zengin-fakir tüm cami cemaati katıldı.

İftar öncesi Merkez Cami İmam-Hatibi Osman Demirci, Merkez Cami Müezzin-Kayyımı Ali Metin ve Hacıveli Cami İmam-Hatibi Hüseyin Karataş’ın Okuduğu Aşrı Şeriflerin ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş programın önemini ve gayesini ortaya koymak üzere bir konuşma ve akabinde iftar duası yaptı.

İlçe Müftülüğümüzün organizesinde, mahalle muhtarlarımızın sponsorluğunda hazırlanan iftar yemeğinin büyük bir coşku ve heyecanla yenmesinin ardından beraberce akşam namazı kılındı.