Mahalle Kaynaşması İftarı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 11 July 2013

MAHALLE KAYNAŞMASI İFTARI

İlçe Müftülüğümüz, bu yıl cami cemaatini cami bahçelerinde iftarda buluşturan "Mahalle Kaynaşmaları" temalı programlar düzenliyor.

Bu programların ilki İlçemiz Hastane Camiinde gerçekleşti ve cemaat Müftülük bahçesinde iftarda bir araya geldi.

İlçe Müftülüğümüzün önderliğinde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan iftar yemeğine, Yaz Kur'an Kurslarına devam öğrenciler ve velileri ile kadın-erkek, genç-ihtiyar, zengin-fakir demeden yaklaşık üç yüz kişi katıldı.

İftar öncesi, Hastane Cami Müezzin-Kayyımı Doğan Kozan, Mecekler Cami İmam-Hatibi İsmail Erkek Kur’an-ı Kerim okudular ve İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da kısa bir konuşmanın ardından dua etti.

Sevinç ve neşeyle yenen iftar yemeğinin ardından hep birlikte akşam namazı kılındı.

Son Güncelleme ( Friday, 12 July 2013 )