Berat Kandili Coşkusu PDF Yazdır E-posta
Monday, 24 June 2013

İLÇEMİZDE BERAT KANDİLİ DOLU DOLU YAŞANDI

Berat Kandili İlçemiz Merkez Camiinde, cemaatin yoğun bir teveccüh ve katılımıyla, yapılan dualara toplu aminlerle kutlandı.

Program Akşam namazının kılınmasının ardından, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı vaaz ile başladı. İlçe Müftümüz vaazda yaklaşan Ramazan Ayının son habercisi olan bu güzel gecenin, kıymeti bilinmesi gereken değerli bir gece olduğunu vurguladı. Kur'an'ın Levh-i Mahfuzdan dünya semasına indirildiği bu gecenin, Kur'an'ın şerefiyle buluşan bir gece olduğunu belirtti. "Bu gece dua, af, mağfiret ve bereket gecesidir" diyerek, bu gecenin tüm bereketlerine nail olma temennileriyle tüm cemaatin Berat Kandilini tebrik etti.

Vaazın ardından, Merkez Cami İmam-Hatibi Osman Demirci, Belek Mecekler Cami İmam-Hatibi İsmail Erkek, Tuzcuoğlu Cami İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Gedik Cami İmam-Hatibi Necdet Güray ve Meydan Cami İmam-Hatibi Bünyamin Akçay, Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, İlahi ve Kasideler okudular.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duaya bütün cemaat tek yürek halinde amin dediler.

Kılınan yatsı namazı ile program sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 24 June 2013 )