Umrecilere Seminer PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 18 June 2013

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN UMRECİLERE SEMİNER

İlçemizden Umreye gidecek olan yaklaşık 70 kişiye, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ tarafından, 18.06.2013 Salı günü saat 9.00’da Müftülük Toplantı Salonunda seminer verildi.

Üç gün sürecek olan seminerde, yolculuğa hazırlık, Mekke ve Medine’de yapılacak ibadetler hakkında bilgi verildi. Bu yolculuğun Allah’ın misafirliğine doğru bir yolculuk olduğuna dikkat çekildi. Allah’ın misafiri olmaya layık bir şekilde bu yolculuğa çıkmanın gerekliliği özellikle belirtildi. Hem bedenen hem de ruhen bu kutsal yolculuğa hazır olunması üzerinde duruldu. Giyilen ihramın bizleri benlikten, gurur ve kibirden uzaklaştırması gerektiği vurgulandı.

Yoğun bir katılımla takip edilen seminerin sonunda, Umrecilerin aşıları da yapıldı ve aşı kartları doldurularak kendilerine teslim edildi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 18 June 2013 )