Hac Seminerleri Başladı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 12 June 2013

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE HAC SEMİNERLERİ BAŞLADI

2013 yılında hacca gidecek olan hacı adaylarımızı bilgilendirmeye yönelik eğitim seminerlerinin ilki, 10.06.2013 pazartesi günü saat 10.00’da Müftülük Toplantı Salonunda başladı.

Antalya İl Müftümüz Ahmet Çelik tarafından verilen seminere, ilçemizden hacca gidecek olan hacı adayları katıldı.

Cumalı Merkez Cami İmam-Hatibi Nail Sungur tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan seminerde İl Müftümüz Ahmet Çelik, haccın mana ve önemini anlattı. Hac seyahati ile ilgili bilgiler veren Çelik, hacıların sabırlı ve hoşgörülü olmaları gerektiğini, haccın sabır sınavı olduğunu vurguladı. Kutsal topraklarda ibadetle meşgul olunmasını, alış veriş ve lüzumsuz işlerle meşgul olunarak zamanın zayi edilmemesini öğütledi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da, bu seminerlerin 17, 24 ve 30 Haziran ile 8 Temmuz Pazartesi günleri 4 kez daha tekrar edeceğini söyledi. Seminerlere katılmak hac ibadetinin bir parçası gibi algılanmalı ve seminerlere mutlaka katılmalı tavsiyesinde bulundu.

Son Güncelleme ( Wednesday, 12 June 2013 )