Miraç Kandili Kutlandı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 06 June 2013

İLÇEMİZDE MİRAÇ KANDİLİNE YOĞUN İLGİ

İlçemiz Merkez ve Belek Camilerinde düzenlenen Özel Programlarla Miraç Kandili coşkuyla kutlandı.

Merkez Camiindeki kandil programı; Akşam namazının kılınmasının ardından, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı vaaz ile başladı. Vaazında İsra ve Miraç olayını anlatan İlçe Müftümüz, Miracın tüm yüceliklerine nail olmanın yolunun Allah’ın Dini ile olan irtibatımızın güçlü olmasına bağlıdır dedi.

Vaaz-u Nasihat’ın ardından Merkez Cami İmam-Hatibi Osman Demirci, Tuzcuoğlu Cami İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Gedik Cami İmam-Hatibi Necdet Güray ve Meydan Cami İmam-Hatibi Bünyamin Akçay, Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, İlahi ve Kasideler okudular. Yapılan duaya kadın-erkek, genç-yaşlı herkes coşkulu bir şekilde amin dedi. Program kılınan yatsı namazı ile sona erdi.

Belek Camiindeki program ise Yatsı namazı öncesi İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı vaaz ile başlayıp, Yatsı namazı sonrası Belek Cami İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım, Müezzin-Kayyım Sinan Yıldırım ve Belek Mecekler Cami İmam-Hatibi İsmail Erkek tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid ve İlahilerle devam etti. Cami çıkışında ikramlar yapıldı ve paylaşmanın mutluluğu tüm cemaat tarafından birlikte yaşandı.

Son Güncelleme ( Thursday, 06 June 2013 )