Kur'an Kursunda Mezuniyet PDF Yazdır E-posta
Saturday, 01 June 2013

İlçemiz Abdurrahmanlar Kur’an Kursunda Mezuniyet Sevinci

İlçemiz Abdurrahmanlar Kur’an Kursundan mezun olan öğrenciler, öğreticileri ve çevredeki Din Görevlileri, yıl sonu mezuniyet sevincini, düzenledikleri törende paylaştılar.

30 Mayıs günü saat 12.00’de Abdurrahmanlar Kur’an Kursu bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Kur’an Eğitiminin önemine dikkat çekmek, Kur’an Kursunu tanıtmak ve mezuniyet sevincini paylaşmak gayesiyle yapılan program, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Abdurrahmanlar Okul Müdürü ve Öğretmenleri, Sağlık Ocağından Doktor ve Hemşireler, Çevre Din Görevlileri ve halkımızın katılımıyla gerçekleşti.

Abdurrahmanlar Merkez camii İmam-Hatibi İsa Karasu’nun okuduğu Aşr-ı Şerif ile başlayan programda, Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç de birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un; Kur’an eğitim ve öğretiminin önemine dair konuşması ve yaptığı hatim duasının ardından, tüm misafirlere yapılan ikram ile program sona erdi.

Son Güncelleme ( Saturday, 01 June 2013 )