Yaz Kur'an Kursları Semineri PDF Yazdır E-posta
Monday, 27 May 2013

İLÇEMİZ DİN GÖREVLİLERİ YAZ KUR’AN KURSLARI İÇİN HAZIR

Din Görevlilerinin Yaz Kur’an Kursları öncesi, eğitim-öğretim usul ve teknikleri konusundaki bilgilerini yenilemeye yönelik olarak düzenlenen seminere, Antalya İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Veli Sağlam, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, ilçemiz İmam-Hatipleri, Müezzin-Kayyımları ve Kuran Kursu Öğreticileri katıldı.

Program Mızrak Cami İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, eğitimin önemine vurgu yaptı. Eğitim kadar eğitim araçları ve formasyonun da önemli olduğuna işaret etti. Bu günkü seminerin bu gaye ile düzenlendiğini belirterek toplantının hayırlara vesile olması temennilerini iletti.

Antalya İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Veli Sağlam ise; Diyanet İşleri Başkanlığımız bu yıl farklı bir uygulama yaparak, Yaz Kursları öğreticilerine seminer vermek için bizleri Afyon Sandıklıda toplayarak gerekli eğitimi verdi. Bu görevliler bulundukları bölgelerde yapacakları seminerlerle Din Görevlilerini bilgilendirecekler. Bizde bu gün bu sebeple huzurlarınızdayız dedi. Sağlam, Yaz Kurslarında daha verimli olabilmek için her yıl kendimizi yenilememiz gerektiğini; bunun yanında mutlaka teknolojiden istifade edilmesini tavsiye etti.

Tam gün devam eden seminer soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

Son Güncelleme ( Tuesday, 04 June 2013 )