İletişim Semineri PDF Yazdır E-posta
Saturday, 25 May 2013

DİN GÖREVLİLERİNE İLETİŞİM SEMİNERİ

Gününün tamamını halk ile iç içe geçiren din görevlilerine, 24 Mayıs Cuma Günü Müftülük toplantı salonunda saat 17.30 da, Yard. Doç. Dr. Osman Nuri Demirel tarafından “İletişim” konulu seminer verildi.

Seminer, Bucakköy Narinler Mahallesi Camii İmam-Hatibi Muhammet Necati Kaban tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptı ve konuşmasında: “Topluma din hizmeti sunmak gibi çok onurlu bir görevi deruhte eden Din Hizmeti erbabının, iyi birey olması ve sağlıklı toplumlar yetiştirmesi için, iyi bir iletişim diline sahip olması gerekir. Bu gün, bu yönümüzü güçlendirmeye yönelik bir programı beraberce gerçekleştirmek için buradayız” diyerek, programın hayırlara vesile olması temennisiyle, hem konuşmacıya hem de din görevlilerine hoş geldiniz dedi.

İlgi ile takip edilen seminerin konuşmacısı Psikolojik Danışman Yrd. Doç. Dr. Osman Nuri Demirel: “Beğensek de beğenmesek de, hepimiz uzayda bu garip topun (dünyanın) üzerine yerleştirilmiş durumdayız. Yeni arkadaşlıklar oluşturarak,  hali hazırda var olan bağları daha da sağlamlaştırarak, bizi yaralayanlara karşı hiçbir kin beslemeyerek, insanlarla dostça ilişkiler kurabilirsek, bu dünyadaki zamanımızı çok daha keyifli geçirebiliriz” dedi.

Daire personeli, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerinin katıldığı program, soru-cevap bölümüyle sona erdi.