Namaz ve Duada Buluşma PDF Yazdır E-posta
Friday, 10 May 2013

SEHER VAKTİNDE NAMAZ VE DUADA BULUŞMA

Mızrak Camiinde 10 Mayıs Cuma günü sabah namazından sonra Hatim Duası yapıldı.

İlçemiz Mızrak Camii İmam-Hatibi Mevlüt Yaşar, uzun zamandan beri sabah namazlarını hatimle kıldırıyor.

Hatmin tamamlanması münasebetiyle 10 Mayıs Cuma günü, Sabah Namazında ve Duada Buluşma programı düzenlendi. İlçe Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve kalabalık cemaatin katılımıyla gerçekleştirilen programda, huşu içerisinde kılınan sabah namazının ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Kur’an-ı Kerim’in, nazil olmasından günümüze kadar geçen süre içerisindeki,değişmeden kalan tek Kitap oluş serüvenini anlattı. Hafızların ve Hatimle kılınan namazların bu süreçteki önemini vurguladı. Ardından, seher vaktinde, bütün cemaatin amin nidaları arasında hatim duasını yaptı.

Çıkışta cemaate çorba ve çaydan oluşan kahvaltı ikram edildi.