MySQL: 5.6.36
Değerler Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 07 May 2013

SERİK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Değerler Eğitimi semineri çerçevesinde, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle 7 Mayıs Salı günü saat 10.00’da bir araya geldi.

Seminer öncesi Okul Müdürü Mehmet Aktaş ve öğretmenlerle müdür odasında yapılan sohbetin ardından konferans salonuna geçildi. Din Kültürü Öğretmeni Namık Onsekizoğlu’nun yaptığı açış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı “İnsan Onuru” konulu sinevizyon izlendi. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı konuşmasında, bu yılın Kutlu Doğum Haftası teması olan “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru” konusunu anlattı. Konuşmasında; Allah’ın insanları onurlu bir varlık olarak yarattığını ve insanın yaşadığı süre içerisinde bu onuru nasıl koruyacağını ayetler ışığında ve Hz Peygamber Efendimizin hayatından örneklerle izah etti.

Öğrencilerin pür dikkat dinledikleri konuşmanın ardından İlçe Müftümüz Abdulkadir Karakuş’a Okul Müdürü Mehmet Aktaş plaket takdim etti.

Program çıkışı öğrencilere, Diyanet Yayınlarından İlmihal ve Kur’an Meali kitapları dağıtıldı.

Son Güncelleme ( Tuesday, 07 May 2013 )