Ezan Kursu Tamamlandı PDF Yazdır E-posta
Monday, 22 April 2013

GÜZEL EZAN OKUMA KURSU TAMAMLANDI

İlçe Müftülüğümüzün 24 Mart-18 Nisan tarihleri arasında düzenlediği Ezanı Güzel Okuma Kursu tamamlandı.

Kurs, 30 personelin katılımıyla gerçekleşmiş ve kursta beş vakit ezanın makamlarına uygun olarak okunması öğretilmiştir. Müftülüğümüz konferans salonunda Formatör Öğretici Antalya Yeni Hal Camii İmam-Hatibi Hüsnü Yıldırım nezaretinde yapılan kursta, sabah ezanı saba, öğle ezanı uşşak, ikindi ezanı rast, akşam ezanı segâh ve yatsı ezanı hicaz makamında okunma çalışmaları yapılmıştır. Kursiyerlerin çok memnun kaldıkları kursun tekrarı talep edilmektedir.

Kursun bitiminde, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş,Kurs öğreticisi Hüsnü Yıldırım ve kursiyerler Köprüçayı Nehir Restorant’da öğle yemeği yiyip, Belkıs Beldesindeki Antik Aspendos Tiyatrosuna ve Akbaş Köyündeki Zeytintaşı Mağarasına bir gezi düzenlemişlerdir.