Tasavvuf Musikisi ve Sema PDF Yazdır E-posta
Monday, 22 April 2013

GEBİZ’DE TASAVVUF MUSİKİSİ VE SEMA

Kutlu Doğum Haftasının son programı 20 Nisan Cumartesi günü akşamı Gebiz Beldemizde yapıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Gebiz Beldesinde tasavvuf musikisi ve sema gösterisi yapıldı.

Sunuculuğunu Gebiz Camii İmam-Hatibi Mustafa Akçay’ın yaptığı programda, Yumaklar Köyü Araplar Camii İmam-Hatibi Nevzat Şen Kur’an-ı Kerim okudu. Açılış konuşmasını da İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptı. Konuşmasında, kâinattaki her şeyin Hz. Peygamber Efendimizi anlattığını, bugün de musiki diliyle Efendimizi anacağımızı ifade ederek, programın hayır ve bereketlere vesile olmasını diledi.

Musiki sanatçısı Ahmet Kemal Bacak’ın söylediği ilahiler eşliğinde icra edilen sema gösterisi, izleyenlere hoş vakitler yaşattı.

Son Güncelleme ( Monday, 22 April 2013 )