Kan Ver Sıhhate Er PDF Yazdır E-posta
Sunday, 21 April 2013

KAN VER SIHHATE ER

İlçe Müftülüğümüz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kan Ver Sıhhate Er sloganıyla ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Serik Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen kampanyaya ilk kanı İlçe Müftümüz Dr. Abdulakdir Karakuş bağışladı. Müftülük Şefi Hüseyin Yılmaz da kampanyaya katılarak kan verdi. Kampanyaya Müftülük Personeli ve Din Görevlileri de yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, kan vermenin sağlık ve sıhhate ermemize de vesile olacak bir eylem olduğunu vurguladı. Kutlu Doğum Haftasında kan vermenin ise, Peygamberimizin bir sünnetini ihya etme anlamı taşıyacağından dolayı daha fazla bir anlam ifade edeceğini beyan etti.

Cuma namazından sonra büyük bir katılımın sergilendiği kampanya sonucunda, kan bağışı çok başarılı ve bereketli geçti.

Kızılay yetkilileri, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’a ve Din Görevlilerine kan bağışı kampanyasına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.