MySQL: 5.6.36
İlçe Müftümüz Çolaklı'da PDF Yazdır E-posta
Sunday, 21 April 2013

MANAVGAT ÇOLAKLI’DA İLÇE MÜFTÜMÜZÜN KONFERANSI

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Manavgat Müftülüğü tarafından Çolaklı Beldesinde düzenlenen Hz. Peygamber ve İnsan Onuru konulu konferansta İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş konuştu.

18 Nisan Perşembe günü 20.15’de başlayan program yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kutlu Doğum pilavı dağıtılarak başlayan programda açış konuşmasını Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar yaptı. Konuşmasında Kutlu Doğum Haftasının Manavgat’ta pek çok etkinlikle kutlandığını belirterek tüm programlara katkı sunanlara teşekkür etti ve bu programda da katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Açış konuşmasından sonra kürsüye çağrılan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da, konuşmasına bu buluşmaya imkân verenlere, birlikte Kutlu Doğum coşkusu yaşamak için salonu dolduranlara teşekkürle söze başladı ve Hz. Peygamber ve İnsan Onuru konulu konuşmasını yaptı.

Yoğun bir katılımın olduğu program sonunda Manavgat Müftülüğünce yaptırılan plaket Manavgat Müftüsü tarafından, İlçe Müftümüze takdim edildi.