Hastane Ziyareti PDF Yazdır E-posta
Friday, 19 April 2013

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN HASTANE ZİYARETİ

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 18 Nisan Perşembe günü İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, bir grup din görevlisi ve Kur'an Kursu Öğreticisi ile Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Başhekim Uz. Dr. Yusuf Kara, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Kadir Kumbul ile İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Kandil müftülüğümüz heyetini sıcak bir şekilde karşıladı. Hastane yöneticileri refakatinde polikliniklerde muayene olan ve servislerde yatan hastalar ziyaret edildi. Peygamberimizin doğumu anısına karanfiller dağıttı.

Müftülüğümüz heyeti, daha sonra, Kutlu doğum Haftasında 18 Nisan günü çocuğu doğan üç aileyi hastane odasında ziyaret etti. İlçe Müftümüz ailelere geçmiş olsun dedi, çocukların kulaklarına ezan ve kamet okudu, çocuklara isim koydu ve onlara birer çeyrek altın taktı.