Konfaranslar Serisi PDF Yazdır E-posta
Friday, 19 April 2013

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN KUTLU DOĞUM HAFTASI KONFERANSLAR SERİSİ TAMAMLANDI

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle düzenlenen Hz. Peygamber ve İnsan Onuru konulu konferanslar serisi tamamlandı.

16 Nisan Salı günü 20.25’de Gebiz’de düzenlenen konferansa Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, 17 Nisan Çarşamba günü 14.00’de Abdurrahmanlar’da düzenlenen konferansa Antalya İl Müftüsü Ahmet Çelik, aynı gün akşam 20.00’de Çandır’da düzenlenen konferansa Antalya Müftü Yardımcısı Mevlüt Topçu ve saat 17.00'de Burmahancı’da bayanlar için düzenlenen programa kurs öğreticisi Fatma Karataş, 18 Nisan Perşembe günü 14.00’de Abdurrahmanlar’da bayanlar için düzenlenen konferansa ise İl Vaizesi Yasemin Saygı Erkit katıldılar.

Her konuşmacının kendi usul ve üslubuyla, İnsan Onuru konusunu işlediği, her bir konuşmacının ayrı zaviyelerden yaklaşarak sunduğu konferanslar vatandaşlar tarafından ilgi ve dikkatle takip edildi.

Programların çıkışında dinleyicilere kitap, çiçek ve değişik ikramlar yapıldı.

Son Güncelleme ( Monday, 22 April 2013 )