Karadayı Beldesinde Kermes PDF Yazdır E-posta
Friday, 19 April 2013

KARADAYI KUR’AN KURSU YARARINA KERMES

Karadayı Kur’an Kursu, Karadayı Merkez Camii ve Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile Kur’an Kursu yararına kermes düzenlendi.

17 Nisan Çarşamba günü sabah 9.00 civarında başlayan Kermese halkın ilgi ve alakasının yanında, Serik Protokolünün de büyük bir teveccühü oldu. Kermese, Karadayı Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, Nüfus Müdürü, Özel İdare Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, Din görevlileri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldılar.

Öğleye doğru ziyaretçilerin yoğunlaştığı kermese, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve eşi de katılarak alış veriş yaptılar.

İkindiye kadar süren kermesten elde edilen gelirler, Kur’an Kursunun ihtiyacına harcanacak.