Gedik'te Kutlu Doğum PDF Yazdır E-posta
Monday, 15 April 2013

GEDİK CAMİİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray ve Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Yılmaz’ın ortaklaşa düzenledikleri program 13 Nisan günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Öğle namazından önce icra edilen programın sunuculuğunu, Selimiye Camii İmam-Hatibi Galip Aksay yaptı. Program, Kır Camii İmam-Hatibi Bülent Şen’in okuduğu Kur’an ile başladı. Mecekler Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Dikmen Camii İmam-Hatibi Bekir Ay ve Belek Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım’dan oluşan koro tarafından çeşitli ilahi ve kasideler okundu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un sohbetinden sonra okunan ilahiler ve Kur’an tilavetinin ardından, yine İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş tarafından yapılan dua ile program sona erdi.

Öğle namazının akabinde tüm cemaate Kutlu Doğum Aşı olarak, tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.