Polis Gününde Mevlid-i Şerif PDF Yazdır E-posta
Thursday, 11 April 2013

Polis Gününde Mevlid-i Şerif

Polis Günü dolayısıyla İlçemiz Merkez Camiinde 10 Nisan Çarşamba günü Yatsı Namazı öncesi Mevlid-i Şerif okundu.

İlçe Müftülük korosundan Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Ali Metin, Mecekler Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Gedik Camii İmam-Hatibi Nejdet Güray, Mızrak Camii Müezzin Kayyımı Tevfik Nuri Kara ve Meydan Camii İmam-Hatibi Bünyamin Akçay tarafından okunan Mevlid-i Şerifin ve okunan hatimlerin duasını İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş yaptı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un kıldırdığı Yatsı namazından sonra, tüm cemaatle tebrikleşme yapıldı. Garnizon komutanı J. Bnb. Beşir Açar, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz ve İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş camide cemaatin tebriklerini kabul ettiler. Polisler, cami çıkışında cemaate ikramda bulundular.

Son Güncelleme ( Friday, 12 April 2013 )