Bayanlara Konferans PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 10 April 2013

Bayanlara Konferans

İlçemizde Kutlu Doğum Haftası konferanslarının ilki 10 Nisan Çarşamba günü saat 14:00 da Kayaburnu Köyü Celiller Mahallesi Camiinde bayanlar için yapıldı.

Kayaburnu  Celiller Mahallesi ve Eskiyörük  Kız Kur’an Kursunun Müşterek hazırladıkları programa ilçemiz Kur’an Kursu öğreticileri, öğrencileri ve bayanlardan yoğun katılım oldu.

Konferansın takdimini Eskiyörük Köyü Kız Kur’an Kursu öğreticisi Züleyha Hasırcı yaptı. Kuran-ı Kerim’i ise Kayaburnu Celiller Kız Kur’an Kursu öğreticisi Ayşe Köse Avcı okudu. Programa konuşmacı olarak, İl Vaizesi Melek Erdem katıldı ve konuşmasında bu yılın Kutlu Doğum teması olan “İnsan Onuru” nu Ayet ve Hadisler ışığında örneklendirerek anlattı.

Eskiyörük Kız Kuran Kursu öğrencilerinin hazırladığı, İslam öncesi cahiliye döneminde kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmelerini canlandırdıkları piyes sahnelendi. Salat ü Selam ve İlahilerin okunmasının ardından program yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.