Yüz Yüze Vaaz PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 09 April 2013

İlçe Müftülüğümüzden Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu

İlçemiz camilerinde yapılan vaazların daha etkili ve verimli olması için, yüz yüze vaaz projesi kapsamında Vaaz Becerilerini Geliştirme kursu başladı.

İlçemizde görev yapan İmam-Hatiplerimiz için Vaaz Becerilerini Geliştirme Kursu, Aksu ilçe Vaizi Musa Kazım DEMİR rehberliğinde başladı. 8-25 Nisan tarihleri arasında üç hafta sürecek olan kursa 32 görevlimiz katılmaktadır.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ kursiyerleri ziyaret ederek kursun hayırlı ve başarılı olmasını diledi. Yüz yüze vaazın önemini vurguladı. Bu kursta bilgiye kolay ulaşmanın yollarını öğrenmenin yanında, vaaz sunumu teknikleri konusunda da bilgi verileceğini belirtti. Çok okumak suretiyle daha donanımlı olmanın önemini ortaya koydu.

Ramazan ayına kadar, görevlilerimizin tamamının üç dönem halinde katılacağı bu kurslarda teorik bilgiler verilecek ve vaaz sunum uygulaması yapılacaktır.

Son Güncelleme ( Wednesday, 10 April 2013 )