Değerler Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 03 April 2013

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ 1 Nisan Pazartesi günü Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Değerler Eğitimi Projesi kapsamındaki bu buluşmada sevgi ve hoşgörü konuşuldu. Okul Müdürü Kemal YILDIRIM’ın takdim konuşmasından sonra, idarecilere ve öğrencilere teşekkürle söze başlayan İlçe Müftümüz insanın, Allah’ın (cc) yarattığı muhteşem bir varlık olduğunu, ilk yaratılışta Allah’ın (cc) kendi ruhundan üflemek suretiyle insanoğluna şeref bahşettiğini anlattı.

Öğrencilerin ilgiyle izledikleri programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ; sevginin insanlara Allah (cc) tarafından ihsan edilen en büyük nimetlerden biri olduğunu vurguladı. Sevgiyi yeşertmek bizim elimizdedir diyerek, sevmeye kendimizden başlamalı ve gerek maddi bünyemize gerekse manevi bünyemize zarar verecek her türlü zararlılardan korunarak kendimize sevgimizi gösterebiliriz. Sonra da bizim dışımızdaki tüm varlıları, Allah’ın (cc) yarattığı birer şaheser olması münasebetiyle sevmeli; böylece Allah’a (cc) olan sevgimizi O’nun yarattıklarına göstererek izhar etmeliyiz dedi.

Konuşmanın sonunda öğrenciler adına bir temsilci tarafında bir buket çiçek takdim edildi. İlçe Müftümüz de çiçeği alırken, bugünün en güzel çiçeği sizlersiniz, iyi ki okul idaremiz bizi sizlerle buluşturdu diyerek duygularını ifade etti.

Seminerden sonra Öğretmenler Odasında çay eşliğinde sohbet edildi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 03 April 2013 )