Tasavvuf Konuşuldu PDF Yazdır E-posta
Thursday, 21 March 2013

EĞİTENLERİN EĞİTİMİNDE TASAVVUF KONUŞULDU

İlçe Müftülüğümüzün “Eğitenlerin Eğitimi Projesi” kapsamında, dördüncüsünü düzenlediği sohbet toplantısı 18 Mart Pazartesi akşamı saat 18:15 te Belek Crystal Hotels’de yapıldı.

Programa Konuşmacı olarak katılan Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ÖGKE “Tasavvuf” konusunu işledi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ’un selamlama konuşmasının ardından, Prof. Dr. Ahmet ÖGKE iki saati aşan konuşmasında Tasavvufun kelime anlamları ile çeşitli tanımlarını ve ardından da meşhur Mutasavvıfların gönüllerinden mısralara dökülen manzumelerden örnekler sundu.

Din Görevlilerinin ilgiyle ve dikkatle takip ettikleri program, soru cevap bölümü ile tamamlandı.

Son Güncelleme ( Monday, 25 March 2013 )