Motivasyon Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Thursday, 21 March 2013

DİN GÖREVLİLERİ EŞLERİNE “DİN HİZMETİNDE MOTİVASYON EĞİTİMİ” SEMİNERİ

İlçemiz din görevlilerinin eşlerine yönelik motivasyon eğitimi semineri, 05 Mart Salı günü, Müftülüğümüz toplantı salonunda, saat 10.00 da yapıldı.

Din hizmetlerindeki verimliliği arttırmak amacıyla yapılan seminere konuşmacı olarak İl Müftülüğünde görevli Vaizeler Yasemin Saygı Erkit ve Melek Erdem katıldı.

Sinevizyon gösterimi ile başlayan program Vaize Hanımların yaptıkları konuşma ile devam etti. Vaizeler konuşmalarında şunları vurguladılar: “Peygamber mesleği yapan eşlerimize Hz. Hatice annemiz misali destek olalım. Çevremize karşı hoşgörülü, ihlaslı ve ön yargısız olalım. Etrafımızdaki insanlara ahlakımızla, aile huzurumuzla, komşuluk ilişkilerimizle ve yaşantımızla örnek olalım. Yaşadığımız zorluklara karşı sabırlı olalım.”

Geniş katılımın olduğu program Din Görevlileri eşlerince ilgi ile takip edildi ve bu tür programların sıklıkla tekrarlanmasının önemli olduğuna vurgu yapılarak, yeni programlarda buluşmak temennileriyle program sona erdi.

Son Güncelleme ( Monday, 25 March 2013 )