Peygamber Sevgisi PDF Yazdır E-posta
Thursday, 24 January 2013

PEYGAMBER SEVGİSİ CAMİYE SIĞMADI

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)’in doğum günü, 23 Ocak Çarşamba akşamı ilçemiz Merkez Camiinde düzenlenen program ile kutlandı.

Peygamber sevgisiyle, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gösterilen program, yatsı namazı öncesi İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ’un yaptığı vaaz ile başladı.

Yatsı namazının kılınmasının ardından ilçemiz  din görevlilerinden Merkez Camii İmam-Hatibi  Osman DEMİRCİ, Belek Beldesi Mecekler Camii İmam-Hatibi İsmail ERKEK, Uhud Camii İmam-Hatibi  Kemalettin APAYDIN, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet ALTINAY, Fatih Camii İmam-Hatibi Mustafa YILDIZ, Meydan Camii İmam-Hatibi Bünyamin AKÇAY ve Mızrak Camii Müezzin-Kayyımı Tevfik  Nuri  KARA’dan oluşan grup Kur’an-ı Kerim , Mevlid’i Şerif ve İlahiler okudular.  Programın sonunda duayı ilçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde savcı olarak görev yapan ve Tunceli ilinde görevi başında hunharca şehit edilen Savcı Murat Uzun’un da rahmetle anıldığı programa; Murat Uzun’un eşi ve İlçemiz Protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Çıkışta programa katılanlara, etli pilav ve ayran ikram edildi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 10 April 2013 )