Kurumsal Mensubiyet PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 22 January 2013

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ “KURUMSAL MENSUBİYET” SOHBET TOPLANTISI DÜZENLEDİ

İlçe Müftülüğümüzün, “Eğitenlerin Eğitimi” projesi çerçevesinde düzenlediği “Kurumsal ve Kurumlar Arası İlişkiler” toplantısı, 21 Ocak Pazartesi akşamı saat 19:30 da Belek Belkon Otel’de yapıldı.

Din Görevlilerinin hizmet ufkunu genişletmek, moral motivasyonunu artırmak gayesiyle yapılan programa Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Osman AYDIN, Antalya İl Müftüsü Ahmet ÇELİK, Aksu Müftüsü Mustafa ŞİMŞEK, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ ve İlçemiz Din Görevlileri katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ; bu ay kurumsal ve kurumlar arası ilişkileri konuşacağız. Bu toplantının, bizlerin gerek görev motivasyonumuzu , gerekse bireysel motivasyonumuzu arttıracağına inancım tamdır dedi. Aksu Müftüsü Mustafa ŞİMŞEK’in selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Osman AYDIN: “İstenen performansı göstermek isteyen imam öncelikle kendisiyle yarışmalı,  sıra dışı olmalıdır. Sıra dışı imam da kendisinin aslî görevleri dışında öncelikli olarak; daireyle ilişkisi iyi olmalı, kütüphaneyle, çevresindeki hastalarla, engellilerle, çocuklarla, gençlerle, yaşlılarla, kamu kurumlarıyla, şehit ve gazi aileleriyle ilişkisi iyi olmalıdır” dedi.

Antalya İl Müftüsü Ahmet ÇELİK; Öncelikle her birimiz Diyanet İşleri Başkanlığının bir mensubu olduğumuzun bilincinde olmalıyız. Bunun yanında Bütün Kamu Kurumlarıyla, Sivil Toplum Örgütleriyle ve bulunduğumuz yerdeki bütün insanlarla iç içe olmalıyız dedi. Toplantının sonunda din görevlileri görev yerlerinde yaşadıkları ilginç anekdotları paylaştılar ve soru-cevap bölümüyle program sona erdi.

Son Güncelleme ( Tuesday, 22 January 2013 )