Eğitenlerin Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 18 December 2012

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ GÜNCEL DİNİ MESELELER TOPLANTISI DÜZENLEDİ

İlçe Müftülüğümüzün, “Eğitenlerin Eğitimi” projesi çerçevesinde düzenlediği güncel dini meseleler toplantısı Belek Melissa Garden Otel’de yapıldı.

Din Görevlilerinin motivasyonunu sağlamak ve bilgilerini tazelemek maksatlı yapılan programa konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet YAMAN katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir KARAKUŞ, eğitenlerin eğitiminin önemine vurgu yaptı. “İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinin bilgi birikimlerinden istifade etmek istedik ve hocamızı davet ettik, Dekanımız da bizi kırmadılar, destek verdiler, teşrif ettiler ve ilk toplantıyı yapmak için aramızdalar, kendilerine hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

İki saat süren programda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ahmet YAMAN, Güncel Dini Meseleler konusunda bilgiler verdi. İlgiyle izlenen sunumun ardından soru-cevap bölümü de tüm görevlilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi. Karşılıklı sohbet şeklinde tamamlanan programdan çok memnun kalan din görevlileri bu toplantıların daha sık yapılmasını istediler.

Son Güncelleme ( Saturday, 22 December 2012 )